For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

‌اولین کارگاه مشترک ترکیبیات دانشگاه صنعتی اصفهان و ضنعتی شریف

کارگاه ترکیبیات با هدف پژوهش و مباحثه علمی در زمینه ترکیبیات، نظریه گراف و کاربرد آن‌ها، در فاصله زمانی 9 تا 14 شهریور ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی اصفهان و با همکاری این دانشگاه و دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.

برنامه‌های این کارگاه، که اساساً بر مبنای جلسات کارگروهی است، به صورت یک سخنرانی کلیدی در هر روز با محور طرح مسأله‌های باز تحقیقاتی در یکی از زمینه‌های ترکیبیات است. پس از آن جلسات پژوهش مشترک در زمینه مسأله‌های طرح شده برگزار می‌شود. همچنین در عصر هر روز یک جلسه بحث و گفتگو پیرامون موضوعات از پیش تعیین شده برگزار خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر در مورد سخنرانان کارگاه، موضوعات و جزئیات برنامه و آشنایی با نحوه ثبت نام به وبگاه کارگاه مراجعه فرمایید.
بدیهی است دستیابی به اهداف عالی و غنای علمی هرچه بیشتر کارگاه در گرو شرکت همکاران متخصص، محقق و علاقه‌مند به جامعه علمی ترکیبیات کشور و همچنین دانشجویان فعال با نظارت استادان راهنمای خود خواهد بود. قطعاً مایه خرسندی است که با حضور خود در این کارگاه موجب اعتلای علمی آن باشید و به گرمی این جمع صمیمی علمی نیز بیفزایید.

تحت نظارت وف ایرانی

‌اولین کارگاه مشترک ترکیبیات دانشگاه صنعتی اصفهان و ضنعتی شریف | Dr. Behnaz Omoomi

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.

تحت نظارت وف ایرانی